Samsung AirTrack HW-F850 soundbar voor groot formaat tv’s

21 augustus 2013 1 Minuut 3 Reacties
Samsung-HW-F850-soundbar

Samsung heeft begin dit jaar al een aardig complete soundbar line-up gelanceerd, waaronder het HW-F750 topmodel. Binnenkort wordt er een echter nog nieuw model speciaal voor groot formaat tv's aan het assortiment toegevoegd, de AirTrack HW-F850.

Volgens de Koreaanse fabrikant zijn de meeste soundbar home cinema systemen gericht op tv’s met een formaat van 32-inch tot 50-inch en is er voor modellen met een groter formaat nauwelijks iets te krijgen. Daar wil Samsung met de introductie van de AirTrack HW-F850 verandering in brengen. Deze soundbar is namelijk ontwikkeld voor tv’s met een formaat van 60-inch of groter.

De soundbar is gebaseerd op hetzelfde concept en principe als de HW-750. Zo beschikt ook dit model over een geavanceerde vacuüm buizenversterker die voor een goede audiokwaliteit moet zorgen en een metal design. Daarbij kan de soundbar draadloos verbinding maken met een pc of mobiel apparaat door gebruik te maken van Bluetooth of NFC. Vervolgens is het mogelijk muziek te streamen naar de luidspreker. Wel is de HW-F850 met een vermogen van 350 Watt iets krachtiger dan zijn kleinere broer en moet de subwoofer zorgen voor lagere tonen.

De Samsung AirTrack HW-F850 soundbar moet ergens in september op de Europese markt verschijnen. De adviesprijs is nog niet bekendgemaakt.

Reacties (3)