Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Quadral lanceert Magique soundbar en Ferrum luidsprekerserie

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2013, 14:25 CategorieLuidsprekers

Luidsprekerfabrikant Quadral heeft deze week via de eigen Facebookpagina een aantal nieuwe producten aangekondigd. Zo komt het bedrijf met de Magique soundbar en de Ferrum luidsprekerserie.

Quadral ontwikkelt al geruime tijd luidsprekers voor de veeleisende home cinema en stereo enthousiasteling. Een soundbar had het bedrijf echter nog niet maar daar komt binnenkort verandering in. Quadral introduceert namelijk de Magique, een actieve 3-weg-luidspreker met twee 19 mm tweeters, vier 65 mm midrange drivers en twee woofers van 150 mm. Verder is de luidspreker voorzien van optische en coaxiaal digitale ingangen voor het aansluiten van digitale bronnen, en een analoge stereo-ingang. Opvallend is dat het product zo ontworpen is om de tv er bovenop te plaatsen. De Magique soundbar moet binnenkort te koop zijn voor een prijs van 599 euro.

Wanneer je voorkeur uitgaat naar een ‘normale’ speaker dan is de nieuwe Rondo een optie. Deze actieve tweeweg-luidspreker is speciaal ontwikkeld voor diegenen die veel digitale muziek hebben deze met of zonder draad willen afspelen. Zo kan muziek gestreamd worden naar de speaker middels Bluetooth maar is er ook een usb-poort en zijn er analoge audio-ingangen. De adviesprijs van de Quadral Rondo bedraagt 599 euro.

Quadral-Argentum-serie

Wanneer je budget niet groot is maar je toch kwaliteit speakers wilt hebben dan kun je voor de nieuwe Argentum-serie gaan. Deze luidsprekers zijn voorzien van een door Quadral ontwikkelde silk dome tweeter, een grote woofer en gebalanceerde midrange drivers met aluminium gecoate polypropyleen membranen. De luidsprekers in deze serie, bestaande uit vloerstaande luidsprekers, een center speaker, boekenplank luidsprekers en een subwoofer, worden binnenkort verwacht voor prijzen van 169 euro tot 449 euro.

Argentum-4000-Quadral

Als aparte set in de Argentum-serie wordt de Argentum 4000 gelanceerd. Dit is een complete 5.1-luidsprekerset die bestaat uit vier satelliet luidsprekers, een center speaker en een subwoofer. Dit systeem moet binnenkort te koop zijn voor een prijs van 899 euro.

Quadral-Ferrum-serie

Ook komt Quadral met de nieuwe Ferrum luidsprekerserie. Deze serie bestaat uit een center speaker, boekenplank luidsprekers en vloerstaande luidsprekers met een glazen voet. De vloerstaande luidsprekers hebben een prijs van 299 euro per stuk. Daarnaast kan er een subwoofer bijgekocht worden, bijvoorbeeld de nieuw Qube 7 actieve subwoofer. Voor de subwoofer moet hetzelfde betaald worden als voor de vloerstaande luidsprekers.

Via: Facebook

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.