Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Polk lanceert soundbar voor de Xbox One

Geschreven door
Geplaatst op8 augustus 2013, 12:04 CategorieGaming

Voor de Xbox 360 hadden Polk Audio en Microsoft al een samenwerking op het gebied van audio en deze week maken beide bedrijven bekend de samenwerking voort te zetten voor de nieuwe Xbox One. Polk lanceert onder meer een soundbar voor de nieuwe gameconsole.

Als officiële audiopartner voor de gameconsole lanceert Polk twee nieuwe ‘Xbox One’ producten. Het eerste product is een soundbar met ingebouwde audioprofielen voor de Forza en Halo games. Na de lancering van de Xbox One zullen er meer audioprofielen van populaire games toegevoegd worden. Het doel van de soundbar is het optimaliseren van de audio-ervaring tijdens het spelen van games. De N1 soundbar komt in een compleet zwarte variant en een vanille-kleurige variant met hout.

Daarnaast lanceert Polk een serie Shot koptelefoons die geoptimaliseerd zijn voor het spelen van games op Microsoft’s Xbox One. Ook deze producten beschikken over specifieke audioprofielen voor games, en daarnaast over een aantal algemene profielen als FPS, race-spellen, cinema en muziek. De koptelefoons beschikken over een geïntegreerde microfoon zodat tijdens het spelen met andere spelers gesproken kan worden.

De soundbar en de koptelefoons moeten vanaf november, tegelijk met de lancering van de Xbox One, in de winkels liggen. De prijzen zijn nog niet bekendgemaakt.  • Delen:

Reacties

  1. Michiel
    08 augustus, 2013 om 12:55

    Wat een ontzettend lelijk groot ding.
    Sowieso PS4 voor mij 🙂

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.