Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic presenteert eerste 4K Ultra HD tv’s tijdens IFA 2013

Geschreven door
Geplaatst op27 augustus 2013, 11:37 CategorieLcd en led tv's

Volgende week woensdag gaat in Berlijn IFA 2013 van start en de verwachting is dat we met name op het gebied van 4K Ultra HD een hoop interessante ontwikkelingen gaan zien. Eén ding is in ieder geval zeker; Panasonic brengt een aantal 4K Ultra HD tv’s mee naar Berlijn.

Een bron bij Panasonic laat Homecinema Magazine vandaag weten dat de Japanse fabrikant haar eerste 4K Ultra HD tv’s tijdens IFA 2013 presenteert. Waarschijnlijk gaat het om meerdere modellen in verschillende schermformaten maar dit kon niet bevestigd worden. Echter weet geruchtensite Digitimes deze week te melden dat Panasonic met een 50-inch, een 58-inch en een 65-inch model komt. Deze tv’s zijn uitgerust met een lcd-paneel dat geproduceerd wordt door Innolux. Alle drie de modellen moeten voor het einde van dit jaar nog in de winkels liggen.

Panasonic heeft begin dit jaar al een 4K Ultra HD tv getoond. Tijdens CES 2013 onthulde de Japanse fabrikant een oled tv met 4K-resolutie. Dit model is echter puur een prototype en zal niet op korte termijn op de markt verschijnen. Homecinema Magazine is aanwezig tijdens IFA 2013 en zal verslag doen van Panasonic’s persconferentie. Daarnaast proberen we vanzelfsprekend zo snel mogelijk onze ervaringen met de nieuwste tv’s te delen.

Lees meer over onze verwachtingen voor IFA 2013.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.