Panasonic lanceert SC-HTE80 Speaker Board voor flatscreen tv’s

26 augustus 2013 1 Minuut 0 Reacties
SC-HTE80-Panasonic

Veel mensen die voor een flatscreen tv kiezen gaan ook gelijk voor een compacte audio-oplossing als een soundbar. Panasonic komt nu naar eigen zeggen met een alternatief voor de traditionele soundbar. Het SC-HTE80 Speaker Board moet een eenvoudige oplossing bieden om de audiokwaliteit te verbeteren.

Panasonic SC-HTE80 Speaker Board

Het SC-HTE80 Speaker Board is volgens Panasonic ideaal voor televisies tot 42-inch, moet een helder geluid bieden en dynamische bassen weergeven via twee geïntegreerde subwoofers met H. Bass-geluidverwerkingstechnologie. Met deze technologie moeten diepe bassen weergegeven kunnen worden die traditionele compacte luidsprekers niet kunnen reproduceren.

Ook aan optimale weergave van dialogen tijdens het kijken van films is gedacht. Via de ‘Clear-Mode Dialogue’-functie van het Speaker Board wordt audio zo weergegeven zodat het lijkt alsof het uit het midden van het scherm komt in plaats van onder het scherm. Hierdoor sluit de audio beter aan op het bijbehorende beeld en zijn dialogen helderder en beter te verstaan.

Reacties (0)