Panasonic introduceert draagbare en draadloze NA-serie luidsprekers

26 augustus 2013 1 Minuut 0 Reacties
SC-NA30EG-S-Panasonic

Naast het innovatieve Speaker Board voor flatscreen tv's introduceert Panasonic deze week ook twee nieuwe draagbare en draadloze luidsprekers. De nieuwe Panasonic SC-NA30 en SC-NA10 luidsprekers bieden tot 20 uur weergavetijd en de mogelijkheid om waar dan ook een smartphone op te laden.

Panasonic NA-serie luidsprekers

Panasonic introduceert twee draadloze luidsprekersystemen uit het nieuwe NA assortiment, de SC-NA30 en de SC-NA10. Het unieke van deze modellen is de lange weergavetijd ten opzichte van andere compacte en draadloze luidsprekers. Daarnaast bieden ze smartnetworking, een compact design en een – volgens Panasonic – goede geluidskwaliteit. Beide speakers kunnen zowel binnenhuis als buitenshuis gebruikt worden.

De SC-NA30 en SC-NA10 zijn compatibel met de Panasonic Music Streaming app en kunnen worden aangesloten op een smartphone of tablet. Op die manier heb je met één druk op de knop toegang tot je favoriete muziek. De NA-serie is ook voorzien van een aantal connectiviteits- en netwerkfuncties en is geschikt voor gebruik met Bluetooth en NFC. Bovendien is de Bluetooth-functie voorzien van de aptX audio coding technologie die een beter dynamisch bereik biedt.

Naast de mogelijkheid om audio te streamen vanaf een draagbaar apparaat kan de NA-serie ook worden gebruikt als speakerphone dankzij een geïntegreerde microfoon. Ook zijn de draagbare luidsprekers voorzien van longlife oplaadbare batterijen. Dit maakt het mogelijk om een smartphone op te laden via een USB-kabel, zelfs terwijl er muziek wordt afgespeeld.

Reacties (0)