Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marmitek lanceert BoomBoom 565 koptelefoon met geluidsonderdrukking

Geschreven door
Geplaatst op5 augustus 2013, 13:21 CategorieAccessoires

Als je van muziek houdt dan is een koptelefoon waarmee de omgevingsgeluiden onderdrukt worden natuurlijk een vereiste. Marmitek speelt hier op in met de lancering van de nieuwe BoomBoom 565 Bluetooth koptelefoon.

De nieuwe koptelefoon van Marmitek zorgt ervoor dat je het volume van je koptelefoon niet meer vol open hoeft te zetten om boven de omgevingsgeluiden uit te komen. De BoomBoom 565 beschikt over ANC (Active Noise Control), een techniek die omgevingsgeluid actief onderdrukt. Het actieve hieraan is dat de koptelefoon luistert naar het geluid buiten en direct en continu tegengeluid produceert. Active Noise Control zorgt ervoor dat je het volume van je koptelefoon lager kan zetten dan bij een gewone koptelefoon zonder verstoring door ruis.

Marmitek-BoomBoom-565-2

Een ander voordeel van deze koptelefoon is dat hij een Bluetooth-functie heeft. Je kunt je mobieltje gewoon in je tas, jas of broek stoppen en redelijk vrij rondlopen. Geen gedoe met draadjes tussen de rits van jas of de aansluiting die per ongeluk los gaat. Op plekke waar je geen Bluetooth mag gebruiken, bijvoorbeeld in een vliegtuig, kun je ook gewoon een abel gebruiken. Ook kun je hem gebruiken om naar het geluid van de entertainment systemen in de vliegtuigen te luisteren door de meegeleverde vliegtuigaansluiting.

De BoomBoom 565 is volgens Marmitek een ideale combinatie van verantwoord, zuiver en heel handig. De koptelefoon is vanaf heden verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 99,95 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.