Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe lanceert geïntegreerd draadloos 3D home cinema luidsprekersysteem

Geschreven door
Geplaatst op16 augustus 2013, 15:21 CategorieHome cinema sets

Het is een hele mond vol maar Loewe heeft vandaag haar geïntegreerd draadloos 3D home cinema luidsprekersysteem, dat gaat onder de naam 3D Orchestra IS, officieel gelanceerd. In mei hebben we er al uitgebreid over geschreven maar het systeem moet vanaf nu ook daadwerkelijk te koop zijn.

Het Loewe 3D Orchestra IS systeem is een set met geïntegreerde draadloze ‘3D’ home cinema speakers en is ontworpen voor gebruik met de nieuwste generatie Loewe tv’s. De tv functioneert hierbij als hub voor het systeem, met geïntegreerde versterkers en multi-kanaals decoders voor Dolby Digital en DTS. De tv is tegelijkertijd ook de center speaker van het systeem.

De 3D Orchestra IS set bestaat, afhankelijk van de versie die je kiest, uit twee of vier Loewe 3D Orchestra speakers, een 3D Orchestra subwoofer, een microfoon voor kalibratie en de 3D Orchestra subwoofer. Deze module kan uit het zich gezet worden en wordt gekoppeld aan de tv. Daarnaast is het mogelijk het systeem uit te breiden van een 3.1-kanaals naar een 7.1-kanaals opstelling. De actieve speakers zijn draadloos verbonden met de module en geven audio volgens de fabrikant zonder geluidsverlies weer. Alles dat de speakers nodig hebben is stroomtoevoer.

Loewe-3D-orchestra-is

Zoals we van Loewe kennen kan het systeem geheel naar eigen wens samengesteld worden, met onder meer de kleurenopties Aluminium Silver, Metallised Chrome, Ebony Wood en Light Oak. Op aanvraag kunnen ook persoonlijke kleuren gebruikt worden.

Het Loewe 3D Orchestra IS is inmiddels te koop in Nederland. Het 3.1-systeem heeft een prijs vanaf 1.699 euro, terwijl het 5.1-systeem te koop is vanaf 2.299 euro. Losse speakers zijn aan te schaffen voor 700 euro. Later verschijnt er ook een versie van het systeem die te gebruiken is met tv’s, receivers en processors van andere fabrikanten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.