Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe introduceert Individual Slim Frame TV met een miljoen opties

Geschreven door
Geplaatst op6 augustus 2013, 15:08 CategorieLcd en led tv's

Loewe staat al bekend om tv’s die je naar eigen wens kunt aanpassen, bijvoorbeeld qua kleur en accessoires. Met de nieuwe Individual Slim Frame (SF) tv-serie gaat het bedrijf echter nog een stapje verder. De tv’s deze serie beschikken volgens Loewe over meer dan een miljoen opties.

Laten we echter beginnen met de standaarduitrusting. Alle modellen komen namelijk met een Full HD lcd paneel dat gebruik maakt van Edge Lit led achtergrondverlichting, actieve 3D weergave met actieve 3D brillen, een 400Hz beeldtechniek, en Loewe’s Assist Media en MediaNet Smart tv functies. Daarnaast zijn alle tv’s voorzien van een zeer dun frame rondom het display waardoor het een schilderij aan de muur of op een standaard moet lijken.

Wanneer het aankomt op je persoonlijke wensen en voorkeuren heb je de keuze uit een grote hoeveelheid opties. Te beginnen natuurlijk met het formaat. Zo kun je kiezen uit een 40-inch, een 46-inch en een 55-inch model. Daarna kun je de kleurstelling van de tv kiezen, de gebruikte materialen voor de behuizing bepalen, en of je bepaalde netwerk- en multimediaopties wilt hebben.

Loewe-Individual-Slim-Frame-tv

Alle modellen beschikken over acht geïntegreerde speakers in een speciale soundbar onder het scherm maar dit is uit te breiden middels een multi-kanaals decoder en extra speakers die in de ruimte geplaatst kunnen worden. Voor de speakers kan vervolgens weer een eigen afwerking in meerdere kleurvarianten gekozen worden. Daarbij kun je kiezen voor een 750GB harddisk waarmee je content kunt opnemen, streamingtechnieken voor het streamen van content binnen je thuisnetwerk en meerdere digitale tuners voor het tegelijkertijd opnemen van programma’s.

Voor dit alles moet natuurlijk wel betaald worden. De Individual SD-serie begint bij een prijs van 3.000 euro. Voor het 55-inch model moet zo’n 5.000 euro betaald worden.

  • Delen:

Reacties

  1. robert
    16 september, 2013 om 22:03

    Jammer dat de service van Loewe zo ontzettend slecht is.

    hadden ze hier maar een miljoen opties in, dan had ik het merk nu nog gehad.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.