Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG lanceert lcd tv met retro uiterlijk

Geschreven door
Geplaatst op12 augustus 2013, 20:40 CategorieLcd en led tv's

We hebben het al eens eerder aangegeven; het concurreren op alleen beeldkwaliteit is voorbij. Fabrikanten proberen zich op allerlei manieren te onderscheiden van de concurrentie en LG doet dit nu met een wel heel apart model. Deze tv heeft namelijk een retro uiterlijk.

In Korea heeft LG deze week de 32LN630R gelanceerd, een 32-inch hdtv met het uiterlijk van een tv die we uit de jaren zeventig kennen. Zo beschikt het toestel over twee draaiknoppen waarmee het volume en het kanaal gewijzigd kan worden, en zijn er die functietoetsen op de klassiek witte behuizing te vinden. Daarnaast is de tv voorzien van een mono-luidspreker om het natuurlijk echt retro te maken.

Onder dit uiterlijk zit echter wel een normale en moderne lcd tv met een ips paneel voor wijde kijkhoeken en een Full HD resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels. Ook is de tv uitgerust met alle aansluitingsmogelijkheden die je vandaag te dag kunt wensen, waaronder hdmi, usb en zelfs mhl. De 32LN630R wordt voorlopig alleen op de Koreaanse markt gebracht en de prijs komt op omgerekend zo’n 570 euro neer.

Via: Persbericht

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.