Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG introduceert draagbare projector met retro uiterlijk

Geschreven door
Geplaatst op13 augustus 2013, 12:57 CategorieProjectors

Gisteren heeft LG een nieuwe tv gelanceerd met een wel heel opvallend uiterlijk. Het 32-inch model beschikt namelijk over een retro-look met draaiknoppen. Maar, ook aan de fans van projectoren is gedacht.

LG introduceert deze week namelijk de PG65U, een draagbare projector met een retro uiterlijk dat we kennen van de ouderwetse Super 8-projectors, compleet met toetervorm van de lenskap en de ventilatieroostertjes. Het apparaat is echter een moderne digitale led-projector met een externe accu. Verder is de projector voorzien van een led-lamp met een helderheid van 500 Lumens en een levensduur van minimaal 30.000 uur. Met de projector moet een beeld van 1.280 bij 800 pixels geprojecteerd kunnen worden op een grootte van ruim 3 meter.

Verder is de PG65U voorzien van ingebouwd wifi en een ingebouwde tv-tuner voor het ontvangst van tv-zenders. Ook kun je usb-apparaten aansluiten middels de meegeleverde usb-hub, en is er een hdmi-poort voor het koppelen van bijvoorbeeld een Blu-ray speler of mobiel apparaat. De projector heeft een prijs van zo’n 700 dollar en moet binnenkort in de VS verschijnen. Of het apparaat ook naar Nederland komt is nog niet bekend.

Via: Persbericht

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.