Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Home cinema systemen om bij weg te dromen #9: Voor het gezin

Geschreven door
Geplaatst op1 augustus 2013, 10:19 CategorieUltieme home cinema systemen

Soms is het lekker om weg te dromen bij home cinema systemen die mensen thuis hebben staan. Bijna onbereikbaar soms, maar leuk om naar te kijken. Daarom willen we jullie wekelijks systemen voorschotelen die de moeite waard zijn om te delen. Soms zijn ze mooi, soms zijn ze handig, maar ze zijn altijd heel bijzonder. Deze week een kleine thuisbioscoop die met het gezin mee gegroeid is.

Een kleine ruimte

Ook met een kleine ruimte hoef je je home cinema-dromen niet overboord te gooien. Dat heeft Gary Ngo bewezen met zijn home cinema in een ruimte met een oppervlakte van zo’n 15 m2. Hier kon hij alles in kwijt wat hij nodig had om van zijn home cinema te kunnen genieten, waaronder een 100-inch beeldscherm.

Exif_JPEG_PICTURE

Tijd voor meer ruimte

De tijd dat Gary het moest doen met deze kleine ruimte is voorbij. In de afgelopen jaren is zijn gezin gegroeid en zo zijn hij en zijn vrouw Yolanda op zoek gegaan naar een nieuw huis met voldoende ruimte voor een grote home cinema. Let op; ze hebben gekozen voor dit huis vanwege de mogelijkheden voor een grotere home cinema.

Gary is helemaal los gegaan op de ruimte en het resultaat mag er zeker zijn. Een prachtige mini bioscoop voor de familie Ngo.

Ngo-screen

Ngo-entrance

Ngo-seats_1

Ngo-back

Ngo-wall

Jouw ultieme home cinema?

Is dit een thuisbioscoop voor jou? Of heb jij een eigen ultiem home cinema systeem? Deel jouw favoriete systeem met ons en wellicht zie je het de volgende keer terug.

Bekijk ook eerder gepubliceerde ultieme home cinema systemen die de moeite waard zijn om te bekijken en te delen.

  • Delen:

Reacties

  1. peter
    04 augustus, 2013 om 12:25

    Strak en zonder veel poes pas. Heel mooi.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.