Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Home cinema systemen om bij weg te dromen #12: De nazomer

Geschreven door
Geplaatst op22 augustus 2013, 17:57 CategorieUltieme home cinema systemen

Soms is het lekker om weg te dromen bij home cinema systemen die mensen thuis hebben staan. Bijna onbereikbaar soms, maar leuk om naar te kijken. Daarom willen we jullie wekelijks systemen voorschotelen die de moeite waard zijn om te delen. Soms zijn ze mooi, soms zijn ze handig, maar ze zijn altijd heel bijzonder. Deze week twee home cinema’s om deze nazomer nog van te genieten.

Lekker genieten van de nazomer

Met dat lekkere weer zo laat in het jaar kunnen we nog heerlijk nagenieten van de zomer. De meeste mensen zijn weer terug van vakantie en de meeste kinderen zijn alweer naar school, dus dat nagenieten doe je voornamelijk in de avond. En wat is er gezelliger dan ’s avonds een leuk filmpje op te zetten met het hele gezin? Jammer alleen dat je niet buiten kunt genieten van deze gezelligheid. Of toch wel?

Filmpje kijken in de tuin

Met de CineBox Home heb je in no-time een 220 inch scherm in je tuin staan. Het gevaarte is met een bijgeleverde pomp op te blazen en wordt helemaal compleet geleverd met beamer en DVD speler. Ok, bijna helemaal compleet, want je moet de popcorn nog wel zelf regelen.

cinebox home

Filmpje kijken in het zwembad

Ben jij één van de gelukkige mensen in Nederland die een zwembad in de tuin heeft? Dan kun je beter kiezen voor een AquaScreen, zodat je de ruimte van je zwembad optimaal benut. Lekker chillen in je zwembad en ondertussen genieten van een leuke film. Dat is toch ideaal met deze nazomer?

Jouw ultieme home cinema?

Zie jij jezelf al lekker genieten zo? Of zit je toch liever binnen in je eigen ultiem home cinema systeem? Deel jouw favoriete systeem met ons en wellicht zie je het de volgende keer terug.

Bekijk ook eerder gepubliceerde ultieme home cinema systemen die de moeite waard zijn om te bekijken en te delen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.