Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Home cinema systemen om bij weg te dromen #11: De goudmijn

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2013, 14:36 CategorieUltieme home cinema systemen

Soms is het lekker om weg te dromen bij home cinema systemen die mensen thuis hebben staan. Bijna onbereikbaar soms, maar leuk om naar te kijken. Daarom willen we jullie wekelijks systemen voorschotelen die de moeite waard zijn om te delen. Soms zijn ze mooi, soms zijn ze handig, maar ze zijn altijd heel bijzonder. Deze week een home cinema in de stijl van een goudmijn.

Een echte mancave

Een gave home cinema hoort zeker bij een echte mancave. In mijn ultieme mancave wel in ieder geval. Maar je kunt het natuurlijk ook te letterlijk opvatten en je home cinema in een grot bouwen. Of in dit geval in de stijl van een goudmijn.

Goldmine1

Om haar man te verrassen met zijn verjaardag heeft een vrouw in Colorado de hulp ingeroepen van The Rocky Mountain Design Collective. Haar man is helemaal gek op goudmijnen en daarom heeft ze de opdracht gegeven om hun home cinema ruimte om te bouwen in een mijn. Wat moet deze man gelukkig zijn!

Net echt

De details zijn geweldig. De muren lijken op echte rotswanden en de draagbalken maken het geheel helemaal af. Ook de verlichting past perfect in de sfeer van een goudmijn.

Goldmine3

Goldmine2

Jouw ultieme home cinema?

Is dit een thuisbioscoop voor jou? Of heb jij een eigen ultiem home cinema systeem? Deel jouw favoriete systeem met ons en wellicht zie je het de volgende keer terug.

Bekijk ook eerder gepubliceerde ultieme home cinema systemen die de moeite waard zijn om te bekijken en te delen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.