Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Geen wirwar van kabels en stekkers meer in het zicht met de CableBox

Geschreven door
Geplaatst op20 augustus 2013, 13:43 CategorieAccessoires

Wanneer je een tv, een home cinema systeem, een game console en een digitale decoder in de huiskamer hebt staan dan heb je er al snel last van; de wirwar van kabels en stekkers die zich ook vaak nog eens in het zicht bevinden. De BlueLounge CableBox biedt de oplossing.

Er zijn verschillende kabelgoten te koop maar deze richten zich alleen op de kabels zelf en niet het stekkerblok en de stekkers. Met de CableBox kun je het stekkerblok met alle gekoppelde kabels uit het zicht verbergen. Hiervoor plaats je het gehele blok in de CableBox, een doos met voldoende ruimte, en zorg je dat de kabels voor zover mogelijk in de doos opgerold worden. Plaats de deksel op de doos en je hebt geen stekkers of kabels meer in het zicht. Combineer dit dan met een kabelgoot en alles ziet er netjes afgewerkt uit.

De BlueLounge CableBox komt in twee varianten; de normale versie voor je home cinema systeem en een mini-versie voor bij je computer. De normale versie is alleen in het wit en het zwart te koop, terwijl de kleine variant ook in een aantal opvallende kleuren gekocht kan worden. De CableBox Mini kost 19,95 euro, terwijl de iets grotere variant gekocht kan worden voor een adviesprijs van 24,95 euro.

 • Delen:

Reacties

 1. Floor
  09 oktober, 2014 om 14:42

  Erg handig voor als je kleine kinderen hebt. Of als bescherming tegen het omstoten van drinken.

  • Wim
   11 januari, 2015 om 16:12

   Over het algemeen ligt zo’n stekkerdoos ergens achter
   en het lijkt mij niet dat kinderen daar zitten te drinken
   dit is meer voor veiligheid en opgeruimd staat netjes.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.