Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bang & Olufsen stopt met BeoVision 10, 7 & 4 lcd tv series

Geschreven door
Geplaatst op20 augustus 2013, 14:05 CategorieLcd en led tv's

Tv-fabrikanten hebben het nog steeds zwaar, zo ook het Deense Bang & Olufsen. Het bedrijf maakte deze week bekend wederom verlies geleden te hebben in het afgelopen fiscale jaar. Mede daarom wordt afscheid genomen van een aantal tv-series, waaronder de BeoVision 10 en BeoVision 7.

De Bang & Olfsen BeoVision 7 serie was nog één van de weinige lcd tv’s met Full led backlight en local dimming maar Samsung is de productie van deze panelen onlangs gestopt. De BeoVision 10 serie was al aardig verouderd en bovendien opgevolgd door de BeoVision 11 modellen die beschikken over verbeterde componenten en een vernieuwd Smart tv platform. De BeoVision 4 serie was een serie met plasma tv’s, waaronder modellen met een formaat van 85-inch en 103-inch. Onlangs lanceerde B&O de BeoVision 12 als nieuwste en voorlopig ook enige plasma tv van het bedrijf.

Met het stoppen van de BeoVision 10, 7 en 4 lcd tv series wil B&O zich gaan richten om de recente modellen en moderne tv-series. Ook geeft het bedrijf aan in de komende maanden nieuwe series te lanceren en zich meer te richten op goedkopere modellen, waaronder de vorig jaar gelanceerde BeoPlay V1 lcd tv’s. Daarnaast laat het bedrijf weten mogelijk op korte termijn afscheid te nemen van meerdere series, al wordt niet genoemd om welke series het gaat.

Via: Persbericht

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.