Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel brengt streaming vanaf iOS-apparaten naar Raumfeld systemen

Geschreven door
Geplaatst op18 juli 2013, 17:20 CategorieSoftware

Teufel Audio introduceert vandaag een nieuwe functie voor iOS-apparaten die communiceren met de Raumfeld audio streaming producten van het bedrijf. Eerder stelde Teufel al direct streamen naar Raumfeld streaming- en multiroom-systemen voor Android-apparaten beschikbaar en vanaf vandaag is daar streaming voor de iPhone, iPod en iPad aan toegevoegd.

Muziek streamen vanaf iOS-apparaten

De Raumfeld-app voor iOS bestaat al, maar tot nu toe diende deze uitsluitend als aansturingsapparaat voor de systemen van Raumfeld. Met de oude App kon alleen internetradio of muziek uit het lokale netwerk worden afgespeeld. Via een nieuwe firmware-versie van de app voegt Teufel nu ook muziek streamen vanaf de iPhone, iPad en iPod touch toe. Hierdoor is het mogelijk muziek die op je iOS-apparaat staat direct en eenvoudig te streamen naar één van de Raumfeld systemen.

Automatische update

Raumfeld apparaten van Teufel Audio bieden de update bij een nieuwe start automatisch aan. De app voor iPhone, iPod en iPad apparaten is per direct gratis verkrijgbaar via de App Store. De Android-versie van de applicatie is al een tijdje beschikbaar en hiermee was het al mogelijk om muziek te streamen vanaf onder meer Android tablets en smartphones.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.