Philips Smart tv’s krijgen toegang tot Netflix app

26 juli 2013 1 Minuut 30 Reacties
Philips-PFL7008-smart-tv

Vanaf eind deze zomer is de videostreamingdienst Netflix beschikbaar in Nederland dus is het goed te horen dat je ook met je Smart tv toegang krijgt tot het grote aanbod van films, tv-series en documentaires. Philips heeft deze maand de Netflix app beschikbaar gesteld voor de 2013 Smart tv's.

De Netflix app voor Philips Smart tv’s is te bereiken via het NetTV+ platform van Philips en is qua uiterlijk en functionaliteit vergelijkbaar met de app op andere platformen. Zo krijg je toegang tot een overzichtelijke interface met categorieën en een zoek-functie. De app is waarschijnlijk nog niet beschikbaar voor Nederlandse Philips Smart tv’s maar zodra Netflix in Nederland beschikbaar is krijgen ook de Nederlandse modellen de update. De update is alleen beschikbaar voor modellen uit 2013.

Daarnaast heeft Philips nog een aantal updates voor haar Smart tv’s uitgerold waarmee Android ondersteuning voor het streamen van tv-kanalen naar je smartphone of tablet toegevoegd wordt. Daarnaast wordt de Multiroom functie geactiveerd. Hiermee is het mogelijk om met je 2013 Philips Smart tv zenders te streamen naar een tweede tv in huisdie beschikt over de nieuwste versie van DLNA. Alsof dat nog niet genoeg is wordt ook DTS Audio ondersteuning toegevoegd en is de youTube-app voorzien van een update.

Bekijk de complete Philips 2013 lcd tv line-up.

Reacties (30)