Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Optoma lanceert ultraportable ML1000 en ML550 led-projectoren

Geschreven door
Geplaatst op16 juli 2013, 16:19 CategorieProjectors

Optoma introduceert deze week een nieuwe lijn projectoren die volledig op led gebaseerd zijn, een compact formaat hebben en beschikken over een lichtopbrengst van ruim 1000 ANSI Lumen. De projectoren zijn volgens de fabrikant ideaal voor het projectoren van beeld op flexibele wijze.

De nieuwe ML1000 projector is klein en licht genoeg om dagelijks mee te nemen in je aktetas of bij je laptop. Hij weegt namelijk nog geen 1,4 kilo, is uitgerust met een HDMI-aansluiting en projecteert een WXGA-resolutie, heeft een touchpad interface en een “SRS WOW system” met 2 x 6 watt stereo speakers aan boord.

Als dit nog teveel is kun je kiezen voor de nieuwe ML550. Deze compacte projector weegt net geen 380 gram en heeft een lichtopbrengst van ruim 500 ANSI Lumen in WXGA-resolutie. Ook de ML550 maakt net als de ML1000 gebruik van led-technologie waardoor deze projector een levensduur heeft van 20.000 uur. De led-verlichting zorgt er ook voor dat er geen opwarmtijd en geen afkoeltijd nodig is.

Beide modellen beschikken daarnaast over een ingebouwde media player met “Office viewer”, waardoor zonder gebruik van een PC of laptop presentaties kunnen worden weergegeven door gebruik te maken van het interne geheugen, een MicroSD card slot of de USB-aansluiting. De Mobile High-Definition Link (MHL)-technologie zorgt voor eenvoudige koppeling met  laptop, PC, game-console of bijvoorbeeld een DVD-speler met HDMI.

Presentaties vanaf een smartphone of tablet zijn ook eenvoudig door gebruik te maken van de gratis iOS/ Android App “WiFi-Doc”, die het mogelijk maakt om via WiFi documenten naar de projector te sturen en zelfs de gehele projector te besturen via de meegeleverde WiFi-dongel.

De Optoma ML1000 en ML550 LED-projectoren zijn direct beschikbaar bij Optoma resellers.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.