Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix deze zomer nog beschikbaar in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op24 juli 2013, 11:41 CategorieStreamingdiensten

Vorige maand werd bekend dat video-on-demand dienst Netflix dit jaar nog naar Nederland komt maar wanneer precies was nog niet duidelijk. Deze week laat het bedrijf weten de dienst voor het einde van de zomer nog uit te rollen.

Netflix is in onder meer de VS en Canada één van de meest populaire videostreaming-diensten en heeft onlangs uitgebreid naar een aantal landen in Scandinavië. Komende zomer is Nederland aan de beurt, zo laat Netflix tijdens de presentatie van de laatste kwartaalcijfers weten.

Met de dienst kunnen Nederlanders voor een bedrag van 7,99 euro per maand onbeperkt films, tv-series, documentaires en andere content bekijken. In de VS worden populaire tv-series en recente bioscoopfilms aangeboden maar wat het aanbod in Nederland precies in zal houden is nog niet bekend. Wel geeft Netflix aan zich meer te gaan focussen op eigen content als series en documentaires. Eén van de meest succesvolle series die Netflix zelf ontwikkeld heeft is House of Cards.

Het klantenbestand van Netflix in de Verenigde Staten is de afgelopen maanden flink gegroeid en het bedrijf verwacht dat streamingvideo alleen maar aan populariteit zal winnen. Netflix heeft dan ook al grootste plannen voor het uitzenden van 4K-content, de opvolger van Full HD.

  • Delen:

Reacties

  1. Yah
    01 augustus, 2013 om 1:50

    Nice Nice Nice. Ben echt benieuwd naar de content. Kan misschien stoppen met downloaden.
    Ze blijven maar klagen over downloaders, maar een goed alternatief aanbieden, ho maar.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.