Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marmitek introduceert BoomBoom 380 Bluetooth speaker

Geschreven door
Geplaatst op26 juli 2013, 15:36 CategorieLuidsprekers

Volgens Marmitek hoeven speakers helemaal niet groot te zijn om goed te klinken en dat wil het merk laten zien met de introductie van de BoomBoom 380. Deze compacte speaker beschikt over Bluetooth en kan dus muziek draadloos weergeven vanaf verschillende apparaten.

De BoomBoom 380 speaker kan middels Bluetooth gekoppeld worden verschillende bronnen, waaronder iPad/iPhone, Blackberry, Android smartphones, tablets en laptops. Vervolgens kun je met één druk op de knop je muziek via de speaker weergeven. Marmitek geeft aan dat de speaker geschikt is voor buitengebruik want niet alleen is de speaker draadloos, ook is deze uitgerust met een waterbestendige behuizing.

De Marmitek BoomBoom 380 kan overal mee naar toegenomen worden door het gebruik van batterijen. Wanneer je de bijbehorende accuset erbij neemt laadt hij automatisch op wanneer je de speaker in het stopcontact steekt. Opgeladen heb je volgens de fabrikant meer dan 8 uur draadloos luisterplezier.

Het belangrijkste is natuurlijk de geluidskwaliteit maar volgens Marmitek zit het wat dat betreft wel goed. Zo moet de speaker een nauwkeurige geluidsweergave met gebalanceerde tonen weergeven, klinken de hoge en middentonen helder en geeft de speaker een krachtig diepe bas. Door zijn design wordt het geluid daarbij gelijkmatig 360° rondom verspreid.

De Marmitek BoomBoom 380 is per direct verkrijgbaar voor een prijs van 109,95 euro. Voor 24,95 euro kun je de accuset er bij aanschaffen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.