Logitech introduceert Bluetooth Speakers Z600

17 juli 2013 1 Minuut 0 Reacties
Logitech-Bluetooth-Speakers-Z600

Logitech introduceert nieuwe Bluetooth luidsprekers met de naam Bluetooth Speakers Z600. Dit systeem bestaat uit twee twee draadloze stereo speakers die volgens de fabrikant ideaal zijn voor naast een pc, tablet, smartphone of laptop. Vanaf deze apparaten kunnen gebruikers draadloos muziek streamen.

De knoppen op de Logitech Bluetooth Speakers Z600 zijn geïntegreerd in het ontwerp. Het gehele bovenste paneel van de rechter luidspreker functioneert als een responsieve touch-disc. Door met een vinger over de rand te glijden wordt het volume aangepast. De andere knoppen (Aan/Uit, Bluetooth pairing en 3.5 mm input) zijn ondergebracht in de achterkant van de speaker.

Tot drie apparaten kunnen tegelijkertijd gekoppeld worden aan de Bluetooth Speakers Z600. Door op de pause-knop van het ene en de play-knop van het andere apparaat te drukken, kun je snel van het ene naar het andere gekoppelde apparaat schakelen. Om de beste draadloze ervaring met computers te garanderen wordt bij de speakers een USB-Bluetooth-transceiver meegeleverd.Deze zorgt ervoor dat een draadloze verbinding wordt gemaakt met computers die geen ondersteuning bieden voor Bluetooth. Daarnaast kunnen de luidsprekers worden aangesloten op elk apparaat met een audio-uitgang door middel van de 3,5 mm aux-ingang.

Reacties (0)