Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe breidt personalisatie mogelijkheden Reference ID tv’s uit

Geschreven door
Geplaatst op31 juli 2013, 14:22 CategorieLcd en led tv's

Als je op zoek bent naar een high-end tv waarbij het design een belangrijke rol speelt dan is de Reference ID-serie van Loewe een serie waar je niet omheen kunt. Deze week kondigt het bedrijf aan de personalisatie mogelijkheden van de modellen in de serie uit te breiden.

Loewe heeft naar eigen zeggen de Reference ID tv-serie een ‘haute couture’ upgrade gegeven. Consumenten kunnen nu kiezen uit een hele reeks aan opties, waaronder verschillende kleuren voor het aluminium frame, verschillende opties voor de voet of stand, en een houten of lederen afwerking. Deze laatste opties zijn vanaf oktober beschikbaar. Eind 2013 wordt het zelfs mogelijk om je eigen tv met zelf gekozen kleuren en materialen samen te stellen.

Loewe-Reference-ID-2

Onder al dat moois zit ook een high-end uitrusting voor beeld- en audioweergave. Zo zijn de tv’s voorzien van een Full HD lcd paneel met Edge Lit led achtergrondverlichting, actieve 3D weergave, een 400Hz refresh rate, anti-reflectieglas, een geïntegreerde harddisk met 1TB aan opslagruimte en een geïntegreerd 2.1-kanaals luidsprekersysteem met 6-inch subwoofer. Dit audiosysteem kan daarnaast uitgebreid worden tot een 3.1-kanaals of een 5.1-kanaals home cinema systeem. De tv’s kunnen in de toekomst van een update voorzien worden middels de MediaUpdate functie.

De Loewe Reference ID tv’s zijn beschikbaar in formaten van 40-inch, 46-inch en 55-inch. Wat betreft de prijs moet je denken aan minimaal 5.000 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.