Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Klipsch lanceert KMC 3 draadloos Bluetooth muzieksysteem

Geschreven door
Geplaatst op3 juli 2013, 14:52 CategorieLuidsprekers

We hebben de afgelopen maanden diverse nieuwe Bluetooth muzieksystemen voorbij zien komen, onder meer van Bose, Yamaha, Tivoli en Loewe. Ook high-end audiofabrikant Klipsch komt nu met een draadloos Bluetooth muzieksysteem dat de naam KMC 3 draagt.

Klipsch KMC 3

De Klipsch KMC 3 (Music Center 3) is een draagbare Bluetooth speaker waarmee audio vanaf verschillende apparaten die over Bluetooth beschikken afgespeeld kan worden. Zo kun je bijvoorbeeld een tablet of een smartphone koppelen en draadloos muziek weergeven via deze speaker.

Het muzieksysteem is volgens de fabrikant een heus 2.1-systeem met twee 2-inch full-range drivers met een vermogen van 15 Watt en een 5.25-inch subwoofer met een vermogen van 35 Watt. Er moet volgens de fabrikant dan ook een dynamisch geluid uitkomen met een indrukwekkende bas. Opvallend is dat deze speaker niet beschikt over een accu die opgeladen kan worden. In plaats daarvan is gekozen voor acht ‘D’ batterijen die voor een accuduur van 26 uur moeten zorgen, natuurlijk afhankelijk van het gebruik.

Prijs en beschikbaarheid

De Klipsch MWC 3 moet binnenkort in Nederland verschijnen in een witte en een zwarte afwerking. Het systeem heeft een adviesprijs van 399 euro meegekregen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.