Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

JVC lanceert nieuwe BlackSapphire tv’s met passief 3D

Geschreven door
Geplaatst op15 juli 2013, 12:45 CategorieLcd en led tv's

Hoewel JVC in Nederland op het gebied van tv nauwelijks meer actief is brengt de fabrikant in andere landen nog wel nieuwe modellen op de markt. Zo heeft het bedrijf afgelopen week de nieuwe BlackSapphire lcd tv-serie aangekondigd.

De JVC BlackSapphire lcd tv’s komen in een formaat van 42-inch en 47-inch, en zijn uitgerust met diverse interessante features. Zo zijn de modellen voorzien van een Edge Lit led lcd display met een Full HD resolutie, passieve 3D weergave met passieve 3D brillen, JVC’s eigen Smart tv platform met toegang tot diverse applicaties en ingebouwd wifi. Met de tv’s kan content vanaf andere apparaten in het thuisnetwerk gestreamd worden maar ook is er toegang tot online video-on-demand diensten.

Verder zijn de BlackSapphire tv’s uitgerust met drie HDMI-poorten, één USB-poort en diverse analoge aansluitingsmogelijkheden. Standaard wordt er een afstandsbediening meegeleverd die beschikt over een QWERTY toetsenbord en een knop voor de Netflix video-on-demand dienst. De 42-inch JVC BlackSapphire SL42B-C krijgt in de VS een adviesprijs van 799 dollar, terwijl de 47-inch BlackSapphire SL47B-C 899 dollar gaat kosten. De tv’s worden voorlopig niet in Nederland gelanceerd.

Via: CNET

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.