Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ebode lanceert BTS21 Bluetooth stereoset

Geschreven door
Geplaatst op11 juli 2013, 14:22 CategorieLuidsprekers

We hebben de afgelopen maanden heel wat Bluetooth systemen en speakers voorbij zien komen en in de meeste gevallen moet hier minimaal een paar honderd euro voor neergelegd worden. Toch zijn er ook interessante goedkopere opties zoals de BTS21 van Ebode.

De prijs van 99 euro is echter niet het enige interessante aan dit stereosysteem. Ebode heeft de BTS21 namelijk uitgerust met twee luidsprekers en een subwoofer, waar veel andere systemen bestaan uit één compacte speaker. Het 2.1 stereosysteem biedt volgens de fabrikant een indrukwekkende audiokwaliteit door het gebruik van een 15 Watt subwoofer en twee 10 Watt luidsprekers.

Ebode-BTS21

De BTS 21 beschikt over Bluetooth en kan dus draadloos muziek afspelen van andere met Bluetooth uitgeruste apparaten als smartphones en tablets. Via deze smartphone of tablet kan de set ook volledig bediend worden. Het bereik van de set is volgens de fabrikant minimaal 10 meter en je kunt tot acht verschillende Bluetooth apparaten in het geheugen laten opslaan. Mocht draadloos in een bepaalde situatie niet de voorkeur hebben dan kan een bron ook middels de meegeleverde tulpkabel aangesloten worden.

De Ebode BTS21 is te koop in Nederland voor een adviesprijs van 99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.