Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Draadloos projecteren met Android-app van Panasonic

Geschreven door
Geplaatst op25 juli 2013, 15:01 CategorieProjectors

Panasonic introduceert de ‘Panasonic Wireless Projector’ applicatie voor Android tablets en smartphones. Hiermee kun je screenshots, PDF’s, PowerPoint-presentaties en JPEG’s vanaf een Android-toestel over een draadloze LAN-verbinding (Wi-Fi) via een Panasonic projector te projecteren.

Panasonic Wireless Projector

De nieuwe gratis app maakt het voor gebruikers mogelijk om door verschillende pagina’s te bladeren en het scherm te draaien, te vergroten of te verkleinen door middel van pinch-bewegingen, zodat de presentatie soepel verloopt. Eerder was draadloze projectie al mogelijk vanaf iOS-toestellen en PC’s (waaronder Windows 8 en Mac OS X Mountain Lion).

De Panasonic Wireless Projector voor Android/iOS en de Wireless Manager ME voor Windows/ Mac OS zorgt ervoor dat de verschillende draadloze toestellen ongeacht hun besturingssysteem verbinding kunnen maken. Dit zorgt ervoor compatibiliteitsproblemen verdwijnen en je hoeft niet voortdurend de projectorinput te wisselen of verbindingen opnieuw op te starten. Hierdoor kun je eenvoudig gegevens delen en snel schakelen tussen verschillende toestellen.

Multi-Live-modus

De Multi-Live-modus maakt een flexibele draadloze projectie mogelijk vanaf zestien pc’s of Android/iOS-systemen tegelijk. Dit is met name interessant voor vergaderingen en lessen waarbij de aanwezigen verschillende toestellen gebruiken. De modus biedt drie projectietypes: 4-screen multi style waarbij de schermen van vier toestellen tegelijk getoond kunnen worden, 4-screen index style en 16-screen index style, waarbij de schermen van vier of zestien toestellen in thumbnail-formaat getoond kunnen worden en waarbij een geselecteerd toestel in full-screen getoond kan worden. In het projectormenu kan tussen de projectietypes gewisseld worden.

Beschikbaarheid

Draadloze projectie is momenteel mogelijk met de PT-VW435N, de PT-VX505N en de PT-VX400NT. Met de optionele ET-WM200-module kunnen ook de PT-DZ570, de PT-DW530, de PT-DX500, de PT-FW430 en de PT-FX400 deze eigenschap ondersteunen. De ‘Panasonic Wireless Projector’ app is nu beschikbaar in de Google Play Store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.