Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Dell lanceert UltraSharp 32 4K-monitor

Geschreven door
Geplaatst op24 juli 2013, 11:32 CategorieLcd en led tv's

We hebben de afgelopen maanden al een flink aantal nieuwe 4K Ultra HD tv’s voor consumenten voorbij zien komen, maar ook aan de professional wordt gedacht. Nadat eerder onder meer Sony en ASUS al 4K-monitoren lanceerden heeft ook Dell deze week haar eerste model gelanceerd.

De Dell UltraSharp 32 is een 32-inch monitor met een 4K Ultra HD resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels en een IGZO paneel. De monitor moet volgens de fabrikant een hoog contrast met 1,07 miljard kleuren weergeven en beschikt onder meer over een DisplayPort, mini DisplayPort en HDMI. Ook is het model voorzien van een ingebouwde USB-hub en een SD-kaartlezer in de linkerzijde van het frame. Dell heeft de UltraSharp 32 uitgerust met een aluminium stand die aan te passen is qua hoogte en hoek, maar verder komen de afmetingen en het design grotendeels overeen met eerdere gelanceerde monitoren.

De Dell UltraSharp 32 4K-monitor moet in het vierde kwartaal van dit jaar op de markt verschijnen en is gericht op onder meer video, foto en grafische professionals. Over de adviesprijs van de monitor is op dit moment nog niks bekend maar een koopje hoef je niet te verwachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.