Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Bang & Olufsen komt met nieuwe BeoVision 12 & BeoSystem 4’

Geschreven door
Geplaatst op22 juli 2013, 14:30 CategoriePlasma tv's

Het is alweer ruim anderhalf jaar geleden dat Bang & Olufsen de BeoVision 12 plasma tv op de markt bracht en als we nieuwe geruchten mogen geloven kunnen we binnenkort een opvolger verwachten. Dit model moet een stuk goedkoper zijn dan het huidige model.

De BeoVision 12 is nog één van de weinige high-end plasma tv’s die je kunt vinden, naast de modellen van Samsung en Panasonic. In het huidige model wordt gebruik gemaakt van een 65-inch plasma display en de verwachting is dat ook voor het nieuwe model een formaat van 65-inch aangehouden wordt. Daarnaast zou het model voorzien worden van een krachtig speakersysteem onder het paneel en B&O’s nieuwe video-processor voor een betere beeldkwaliteit. Ook kan er een gemotoriseerde standaard in combinatie met de tv gekocht worden.

De verwachting is dat de nieuwe tv, welke gaat onder de naam BeoVision 12 NG (New Generation), op 14 augustus aangekondigd wordt. Naast de BeoVision 12 zou B&O ook een nieuw BeoSystem 4 luidsprekersysteem introduceren. Het totale pakket, tv plus BeoSysteem 4, moet 13.995 euro gaan kosten. Wil je daar de gemotoriseerde standaard bij dan moet je er 15.495 euro voor neerleggen. De tv kan ook los gekocht worden.

Via: Hifi4all

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.