Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Acer introduceert nieuwe projectoren voor kleine ruimten

Geschreven door
Geplaatst op3 juli 2013, 15:05 CategorieProjectors

Acer heeft al een flinke line-up met projectoren (ook wel beamers genoemd) voor elk budget en elke ruimte, maar deze week worden er nog een aantal nieuwe modellen aan het assortiment toegevoegd die geschikt zijn voor de kleinere ruimten in huis of op kantoor.

De eerste serie die Acer introduceert is de P1-serie met vier nieuwe modellen die maximaal 3.500 ANSI Lumens aan helderheid en een contrast van 17.000:1 bieden. De projectoren zijn uitgerust met Acer’s DynamicBlack technologie die moet zorgen voor een hoger contrast en levendigere beelden. Ook worden beelden in verschillende resoluties, waaronder (XGA), Wide XGA (WXGA), en full HD (1920 x 1080 pixels) ondersteund. Wat betreft de aansluitingen beschikken de projectoren onder meer over HDMI, D-Sub, S-Video en composiet. Ook is er ondersteuning voor 3D-weergave via HDMI.

Voor de wat grotere ruimten introduceert Acer de p5-serie met twee projectoren die met name geschikt zijn voor presentaties. De nieuwe lamptechnologie in deze modellen moet zorgen voor een helderheid van 4.000 ANSI Lumens. Verder zijn de modellen voorzien van twee D-Sub en twee HDMI aansluitingen waartussen direct geschakeld kan worden. De twee projectoren kunnen tot 40 graden verticaal automatisch afgesteld worden zodat het getoonde beeld perfect rechthoekig is.

De Acer P5- en P1-series moeten deze maand nog in Europa verschijnen. De adviesprijzen liggen tussen de 599 euro en 999 euro voor de P1-serie en de modellen in de P5-serie kosten respectievelijk 999 euro en 1.099 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.