Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Abonneer je op de nieuwe Homecinema Magazine nieuwsbrief

Geschreven door
Geplaatst op8 juli 2013, 12:44 CategorieHomecinema Magazine

Je kunt Homecinema Magazine al tijden volgen via de bekende social media kanalen, waaronder Facebook en Twitter. Ook kun je jezelf abonneren op onze RSS-feed. Echter hebben we naar aanleiding van een aantal vragen van onze vaste bezoekers nu ook besloten een nieuwsbrief te introduceren zodat je elke dag of elke week het laatste nieuws in je mailbox krijgt.

Home cinema nieuws, tips en reviews

De Homecinema Magazine nieuwsbrief is een manier om je te abonneren op datgene wat jij interessant vindt. Zo kun je ervoor kiezen om een overzicht van al het nieuws, waaronder ook tips en reviews, in je mailbox te ontvangen, maar ook is het mogelijk je alleen op artikelen met tips en adviezen en alleen op onze reviews te abonneren zodat je deze eenmaal per week toegestuurd krijgt in de vorm van een nieuwsbrief.

Het is mogelijk een abonnement op de dagelijkse nieuwsbrief te nemen waarmee je al het nieuws elke ochtend meteen in je mailbox krijgt. Mocht een dagelijks mailtje teveel van het goede zijn en ontvang je liever elke zaterdagochtend al het nieuws van de afgelopen week dan kun je jezelf abonneren op de wekelijkse nieuwsbrief.

Abonneer je op de nieuwsbrief

Neem nu direct via deze link een abonnement op één van onze nieuwsbrieven en ontvang al het home cinema nieuws, alle home cinema tips en adviezen, en de beste home cinema reviews in de vorm van een e-mail. Vanzelfsprekend is deze dienst helemaal gratis, worden je gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt en kun je jezelf op elk gewenst moment uitschrijven.

  • Delen:

Reacties

  1. Willem
    19 april, 2020 om 11:24

    Ik hoop dat ik goede surround speakers infro krijg.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.