Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Drie manieren om eigen bioscoopstoelen en -banken te maken

Geschreven door
Geplaatst op11 juli 2013, 13:51 CategorieAccessoires

Je kunt thuis nog zulke mooie apparatuur hebben staan, maar als je niet lekker kunt zitten heb je er nog niets aan. Daarom heb ik hier een aantal manieren voor je gevonden hoe je zelf je eigen bioscoopstoelen en/of -banken kunt maken.

Bioscoopstoelen maken met pallets

Met een aantal pallets kun je heel eenvoudig een tribune maken, zie ook bovenstaande afbeelding. Een aantal lekkere zachte kussens erop en je bent klaar! Bijkomend voordeel van deze opstelling is dat je veel opbergruimte hebt voor DVD’s, tijdschriften enz.

pallets2

Zelfgemaakte bioscoopstoelen

Persoonlijk lijkt me de opstelling hierboven niet lekker zitten. Ik zit liever op een goeie stoel. Een stoel die steun geeft in mijn rug en die verder van alle gemakken is voorzien. Maar deze stoelen zijn vaak erg duur. Soms net zo duur als een bankstel waar je met meerdere mensen op kunt zitten.

Had ik maar de skills om zelf zo’n stoel te maken.

stoel

stoel2

Creatief met bankstellen

Heb je een tijdje geleden al veel  geld uitgegeven aan een bankstel? Dan is het zonde om deze te vervangen door één van de opties hierboven. Zoekend naar een oplossing kwam ik online creatieve oplossingen tegen om een bankstel onderdeel te maken van de home cinema ervaring. Of ze echt zo gebruikt worden weet ik niet, maar er zijn veel variaties online te vinden.

bankstel

En je kunt het natuurlijk zo hoog maken als je zelf wilt.

bankstel2

Hoe zit jij erbij?

Hoe zit jij erbij in jouw home cinema? Ben jij zelf aan de slag gegaan of heb jij voor een kant en klare oplossing gekozen?

  • Delen:

Reacties

  1. Lo
    14 juli, 2013 om 9:47

    Erg crea maar een echte bisocoopstoel geeft naar mijn idee toch meer de gewenste cinemabeleving

    Gr
    Lodewijk

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.