Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Yamaha lanceert PDX-B11 en MCR-B142 Bluetooth speakers

Geschreven door
Geplaatst op20 juni 2013, 15:31 CategorieLuidsprekers

Zonder een Bluetooth speaker waarmee je muziek vanaf je smartphone kunt weergeven kom je de zomer niet door, zo moeten veel fabrikanten gedacht hebben. De afgelopen maanden hebben we namelijk heel wat nieuwe modellen voorbij zien komen. Ook Yamaha komt met nieuwe Bluetooth speakers die gaan onder de naam Music In Living Colour.

Yamaha-PDX-B11-2

De serie bestaat uit de PDX-B11 en MCR-B142, beiden compacte systemen waarmee muziek vanaf ieder willekeurig Bluetooth-apparaat gestreamd kan worden. Het meest robuuste model dat overal gebruikt kan worden en tegen een stootje kan is de De PDX-B11. Deze speaker beschikt over een verchroomde front grill, een twee-wegsysteem voor een “natuurlijke, dynamische” tonen en een batterijduur van zo’n 8 uur. De De PDX-B11 komt in vier verschillende kleuren en heeft een prijskaartje van 139 euro.

Yamaha-MCR-B142

De MCR-B142 is eigenlijk geen Bluetooth speaker maar een compleet hifisysteem. De set is dan ook met name bedoeld voor gebruik binnenshuis of in de tuin. Naast de mogelijkheid om muziek via Bluetooth te streamen beschikt de set over een cd-speler, een FM-radio, een usb-poort, een aux ingang en een dockingstation voor een iPod of iPhone. De set kan bestuurd worden middels de DTA Controller app voor smartphones en tablets. De Yamaha De MCR-B142 komt ook in verschillende kleuren en heeft een adviesprijs van 329 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.