Video-on-demand dienst Ximon nu beschikbaar op Sony Bravia Smart tv’s

06 juni 2013 1 Minuut 1 Reacties
Sony-Ximon

De in Nederland populaire video-on-demand dienst Ximon is al een tijdje beschikbaar op Smart tv's van onder meer Samsung en LG maar vanaf deze week kunnen ook bezitters van een Sony Bravia Smart tv films en series on-demand bekijken.

Ximon, de video-on-demand dienst voor binnen- en buitenlandse kwaliteitsfilms en series, is nu beschikbaar op Bravia televisies van de Japanse fabrikant. Met de Ximon-applicatie kunnen gebruikers in Nederland meer dan 3.400 films en series ‘on demand’ kijken.

Om films en tv-series te kijken op een Sony Smart tv heb je krediet nodig en dit kun je verkrijgen door te kiezen voor Pay Per View, Prepaid of het Ximon Plus- abonnement. Alle drie de mogelijkheden zijn af te rekenen en op te waarderen via Ximon.nl. Met ‘Ximon Plus’ kan je onbeperkt films en series uit de Plus-catalogus bekijken. Dit abonnement kost 9,50 euro per maand en biedt onbeperkt toegang tot meer dan 2.950 titels.

Gebruikers van een Sony Bravia Smart tv kunnen toegang krijgen tot de dienst door op de afstandsbediening van hun tv op de SEN-knop te drukken. Deze biedt direct toegang tot het entertainmentmenu en de Ximon-app. De app is beschikbaar op de Sony Bravia Smart tv’s uit 2012 en 2013.

Bekijk ook de Sony 2013 lcd tv line-up.

Reacties (1)