Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Verleng je HDMI-kabel met de Marmitek MegaView 80

Geschreven door
Geplaatst op25 juni 2013, 13:18 CategorieAccessoires

Tegenwoordig kun je haast niet meer zonder HDMI-kabel want nagenoeg alle componenten in een home cinema systeem kunnen middels deze kabel verbonden worden. Voor het zonder kwaliteitsverlies doorsturen van signalen via HDMI is het echter verstandig de kabel kort te houden, maar wat doe je dan als je een grotere afstand moet overbruggen? Marmitek zegt de oplossing te hebben in de vorm van de MegaView 80.

Marmitek MegaView 80

Met de Marmitek MegaView 80 is het mogelijk je HDMI-kabel te verlengen over CAT5. Hiermee kun je de HD content (Full HD 1080p) van je Digitale TV, Media Center PC, gameconsole of harddisk recorder tot 100 meter verlengen en elders op een tv of projectiescherm bekijken.

Marmitek-MegaView-80-2

De werking van de accessoire is vrij simpel. Met een HDMI-kabel sluit je een HDMI-apparaat aan op de zender van de MegaView 80. Deze zet het HD-signaal op een CAT5/6 kabel of thuisnetwerk (LAN) en middels een Megaview 80 ontvanger haal je het signaal er weer vanaf. Hierop sluit je, met een HDMI-kabel, uw TV of projector aan. Aangezien veel huizen tegenwoordig al voorzien zijn van een CAT5-netwerk kun je dit nu ook gebruiken voor het verzenden van HDMI-signalen.

Prijs en beschikbaarheid

De Marmitek MegaView 80 HDMI-verlenger is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 139,95 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.