Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

UPC stelt grote firmware-update Horizon mediabox uit

Geschreven door
Geplaatst op18 juni 2013, 18:52 CategorieDigitale tv

De UPC Horizon mediabox krijgt al maanden flinke kritiek te verduren en voorlopig is er alleen een oplossing door UPC aangekondigd. Deze oplossing komt onder meer in de vorm van een grote firmware-update die deze maand uitgerold had moeten worden. UPC laat haar klanten vandaag weten dat de update uitgesteld wordt.

Grote firmware update Horizon uitgesteld

Er zijn de afgelopen maanden al diverse kleine updates uitgerold maar voor deze maand stond er een grote update gepland. De update, welke gaat onder de naam H2, zou in juni uitgerold worden naar alle klanten die een Horizon mediabox thuis hebben staan. UPC heeft vandaag echter een e-mail naar klanten verzonden waarin aangegeven wordt dat men de update niet uit kan rollen omdat er nog gewerkt wordt aan enkele technische onderdelen.

In mei hebben we u geïnformeerd over de software-update H2 voor Horizon TV. Deze update kan helaas niet plaatsvinden in juni, omdat we nog enkele technische onderdelen binnen deze software-update aan het verbeteren zijn. Dit duurt helaas wat langer dan we hadden gedacht. Onze excuses hiervoor.Nadat de software-update op uw mediabox heeft plaatsgevonden, ontvangt u de aangekondigde nieuwe afstandsbediening. We laten u zo snel mogelijk via e-mail weten wanneer u de software-update en de nieuwe afstandsbediening ontvangt.

Onduidelijkheid

Met deze e-mail laat UPC klanten wederom in het ongewisse over wanneer de gebruikservaring van de Horizon mediabox nu zal verbeteren. In plaats van een nieuwe datum te noemen is het wederom afwachten. Ook de nieuwe afstandsbediening laat voorlopig nog op zich wachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.