UPC Horizon Phone: Met vaste lijn bellen via app op je smartphone

27 juni 2013 1 Minuut 1 Reacties
UPC-Horizon-Phone

Het is nog niet officieel bekendgemaakt maar UPC komt binnenkort hoogstwaarschijnlijk met de Horizon Phone applicatie voor de iPhone en Android smartphones. Met deze app moet het mogelijk worden om met de vaste lijn te bellen middels een app op je smartphone. Het klinkt wat vreemd maar je belt dan dus mobiel maar maakt gebruik van de vaste lijn in huis.

Dat UPC waarschijnlijk met de Horizon Phone app komt kunnen we opmaken uit de informatie die een aantal klanten van het bedrijf op een UPC forum geplaatst hebben. Deze informatie is te vinden op een interne omgeving van de kabelaar waar klanten toegang tot hebben. Ook heeft UPC al links naar de app in de Google Play Store en de Apple App Store geplaatst maar daar is de app nog niet te vinden. Voorlopig lijkt het bedrijf alleen met een iOS- en Android-versie te komen.

Met de Horizon Phone app moet het voor elke UPC-klant mogelijk zijn om te bellen met en gebeld te worden op een smartphone terwijl er gebruik gemaakt wordt van de vaste lijn. Wel is hier een actieve internetverbinding via 3G of wifi voor nodig. Met deze app zouden UPC klanten dus aardig wat geld voor het voeren van telefoongesprekken kunnen besparen. De app zelf is gratis maar voor het gebruik van de vaste lijn moet vanzelfsprekend wel betaald worden. Daarbij kan iedereen je op je vaste nummer bereiken.

Vooralsnog is niet duidelijk wanneer de apps daadwerkelijk te downloaden en te gebruiken zijn.

Via: Tweakers

Reacties (1)