Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

TP Vision introduceert Philips EasySuite en MediaSuite led tv’s

Geschreven door
Geplaatst op27 juni 2013, 15:25 CategorieLcd en led tv's

We hebben dit jaar al een aantal zogenaamde hospitality tv-series van TP Vision voorbij zien komen en vandaag introduceert de fabrikant een nieuwe reeks zakelijke Philips tv’s die specifiek zijn ontworpen voor het gebruik in gezondheidsinstellingen.

De Philips EasySuite en MediaSuite Healthcare tv’s beschikken over functies die specifiek op de eisen van ziekenhuizen, zorgtehuizen en rehabilitatiecentra inspelen. De toestellen zijn gemakkelijk te onderhouden, hebben volgens de fabrikant een goede prijs/kwaliteit verhouding en zorgen voor lage gebruikskosten. Schermbreedtes variëren tussen de 55cm (22 inch) en 140cm (55 inch).

Philips Healthcare tv’s zijn compatibel met verpleegoproepsystemen voor vergrote toegankelijkheid in het geval van noodsituaties. Patiënten kunnen altijd en ongestoord hun entertainment volgen dankzij een speciale hoofdtelefoon-aansluiting bij het kussen. Een speciaal koppelingsprogramma maakt het mogelijk om tot 14 afstandsbedieningen samen te koppelen, zodat ze elkaar niet gaan storen. TP Vision biedt ook een speciale afstandsbediening aan die zeer makkelijk te reinigen is. Deze witte afstandsbediening beschikt over een schoon te vegen vuilwerende laag en naadloos geïntegreerde knoppen. Daarnaast is deze Philips afstandsbediening met zijn afgesloten batterijcompartiment bestand tegen water en alcohol.

De tv’s zijn op afstand in te stellen, wat garant staat voor zowel lage aankoopkosten als gebruikerskosten. De instellingen zijn gemakkelijk met een USB-stick of via SmartInstall te klonen. SmartInstall is een handige tool, waarmee de installatie en configuratie op afstand uitgevoerd kan worden, zodat de patiënten niet gestoord worden. Ook is het mogelijk om met SmartInstall de instellingen te vergrendelen, zodat de patiënten niets per ongeluk kunnen wijzigen. MyChoice is een geïntegreerde dienst die met de zakelijke Philips TV-lijn meegeleverd wordt. Met MyChoice kunnen patiënten “premium content” kopen zonder dat er extra kosten voor de instelling worden gemaakt. Elk kanaal is in te stellen als een “premium” kanaal, dat alleen met een vooraf gekochte PIN code toegankelijk is.

Philips Healthcare-TV’s beschikken over een gestroomlijnd ontwerp en ronde vormen, zodat ze makkelijk schoon te maken zijn. Alle EasySuite en MediaSuite modellen zijn in het zwart beschikbaar, daarnaast zijn de EasySuite modellen met schermbreedtes van 61cm (24 inch) en 66cm (26 inch) ook in het wit te verkrijgen. De tv’s zijn in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Rusland, Australië en Nieuw-Zeeland verkrijgbaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.