Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sharp introduceert alles-in-één DK-KP85PH Bluetooth hifisysteem

Geschreven door
Geplaatst op25 juni 2013, 12:30 CategorieHome cinema sets

Sharp introduceert vandaag een nieuw all-in-one hifisysteem, de DK-KP85PH. Het systeem is ontworpen om vanaf verschillende apparaten muziek af te kunnen spelen, waaronder draadloos via Bluetooth.

Sharp DK-KP85PH hifisysteem

De Sharp DK-KP85PH is een alles-in-één hifisysteem met een digitale versterker van 2 x 25 watt RMS en Hi-Fi Sound-instellingen met Bass, Treble en XBASS. Op het systeem kan muziek vanaf verschillende bronnen afgespeeld worden, waaronder een iPad, iPhone en iPad. Andere apparaten kunnen verbonden worden middels Bluetooth voor het draadloos streamen van content, of fysiek middels de AUX-ingang.

Ook is het systeem voorzien van een cd-speler met ondersteuning voor onder meer cd-MP3 en WMA. Mocht je muziek op een usb-stick hebben staan dan kan deze afgespeeld worden door de stick op de usb-poort aan te sluiten. Ook kunnen radiozenders beluisterd worden middels de FM/AM-radio met RDS.

sharp-DK-KP85PH

De DK-KP85PH is afgewerkt in zwarte pianolak en kan zowel op een kast als aan de muur bevestigd worden. De set beschikt over een docking station zodat een iPad (via de USB-aansluiting), iPhone of iPod tijdens het luisteren opgeladen wordt.

Prijs en beschikbaarheid

De Sharp DK-KP85PH is ook beschikbaar zonder Bluetooth-functionaliteit als de DK-KP82PH. Deze systemen zijn vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van respectievelijk 229,00 euro en 179,00 euro.

Meegeleverde accessoires zijn onder andere een afstandsbediening en een iPad-houder voor het stevig plaatsen van tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.