Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung Smart Evolution Kit 2013 nu te koop voor 299 euro

Geschreven door
Geplaatst op4 juni 2013, 15:36 CategorieSmart tv's

Sinds begin vorig jaar hebben we er al een aantal keer over bericht maar vanaf deze week is de eerste Smart Evolution Kit van Samsung dan eindelijk beschikbaar. Consumenten die nu op zoek zijn naar een nieuwe tv hebben er echter niet veel aan want deze kit is bedoeld voor consumenten die hun 2012 Samsung Smart tv willen upgraden met nieuwe hardware en software.

Samsung is de eerste fabrikant die consumenten de mogelijkheid biedt hun nog vrij nieuwe tv te voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van hardware en software. Dit Smart Evolution concept werd vorig jaar gelanceerd met de ES9000, ES8000 en ES7000 lcd tv series en de E8000 plasma tv serie. Deze tv’s kunnen nu voorzien worden van een aantal features die beschikbaar zijn op de modellen die begin dit jaar gepresenteerd zijn.

Het enige wat je hoeft te doen wanneer je een 2012 Samsung Smart tv hebt is de Evolution Kit, welke te koop is voor 299 euro, aan de achterkant van de televisie in te pluggen. Daarna voldoet de televisie weer aan de nieuwste functionaliteit en technologieën op televisiegebied. Door de Evolution Kit krijgt de tv een upgrade naar een quad-core processor (1,3 GHz) en krijg je toegang tot de vernieuwde Smart tv interface. Met een ge-upgrade Samsung Smart TV kun je ook gebruik gaan maken van S-recommendation, een navigatiehulpmiddel die je helpt te zoeken naar een bepaald televisieprogramma of een bepaalde video-on-demand film.

Bekijk ook het Samsung 2013 home cinema overzicht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.