Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung brengt Eurosport Player app naar Smart tv’s

Geschreven door
Geplaatst op25 juni 2013, 17:59 CategorieSmart tv's

Samsung heeft op dit moment al het grootste aanbod van applicaties voor het Smart tv platform waarmee veel tv’s van de fabrikant uitgerust zijn. Vandaag wordt er nog een app aan dit aanbod toegevoegd in de vorm van de Eurosport Player app.

Eurosport app voor Samsung Smart tv’s

De nieuwe Eurosport app voor Samsung Smart tv’s biedt gebruikers toegang tot meer dan 5.000 uur aan live sportevenementen, waaronder de Tour de France, World Championship Athletics, The Australian Open, Roland Garros, The US Open, Africa Cup of Nations en het volledige wintersporten seizoen van 2013/2014. Het aanbod kan ook verder naar eigen wens afgesteld worden. Zo is het mogelijk tijdens een tennis toernooi zelf een wedstrijd te kiezen om te bekijken. Eurosport noemt de samenwerking met Samsung een eerste stap in de richting om sportfans van de beste live sport-ervaring te voorzien. Middels de app moet de kijkervaring dynamischer en indrukwekkender worden.

De Eurosport Player app is gratis te downloaden in meer dan 40 Europese landen, waaronder ook Nederland, en beschikbaar in 13 talen. Hiervoor moet je echter wel beschikken over een Samsung Smart tv en toegang hebben tot het internet.

Aanbod Smart tv’s Samsung

Bekijk ook het aanbod van Smart lcd tv’s en Smart plasma tv’s dat Samsung dit jaar in Nederland geïntroduceerd heeft.

 • Delen:

Reacties

 1. José de Groot
  30 mei, 2019 om 11:32

  Ik heb een SAM UE40H6200 LED TV, nog steeds op naam van mijn inmiddels overleden man, Waling Tiersma. Ik wil graag de Eurosport player waarop ik geabonneerd ben, via de TV bekijken. Hoe ga ik dan te werk? Moet ik een nieuw account aanmaken op mijn eigen naam, kan dat?
  Met vriendelijke groet,
  José de Groot
  Nijmegen

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.