Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Pioneer lanceert nieuwe mediacenter home cinema systemen

Geschreven door
Geplaatst op3 juni 2013, 18:21 CategorieHome cinema sets

Pioneer introduceert zes nieuwe mediacenter home cinema systemen die compleet zijn ingericht voor het streamen en afspelen van alle soorten content van alle apparaten die verbonden zijn met je thuisnetwerk. De systemen beschikken over een ontvanger met diverse netwerkfuncties, een Blu-ray speler en verschillende luidsprekerconfiguraties om de audio in optimale kwaliteit weer te geven.

Pioneer mediacenter home cinema systemen

Pioneer lanceert zes nieuwe modellen welke beschikken over features als Wifi Direct (alleen de MCS-FS232, MCS-434 en MCS-838) voor het streamen van content zonder een router nodig te hebben, vTuner integratie voor het beluisteren van duizenden internetradiostations, en vier HDMI-ingangen om andere componenten op de set aan te sluiten. De sets beschikken over een USB-poort waarmee toegang gekregen kan worden tot bestanden die op een externe harde schijf zijn opgeslagen. Bovendien maakt deze USB-poort een directe digitale verbinding mogelijk met een iPod, een iPhone of een iPad. Daarnaast kun je content middels de twee USB-poorten vanaf een harde schijf kopiëren naar een andere USB-opslagmedium of muziek van een cd of radiozender op USB-stick opslaan.

Pioneer-MCS-333

Andere features zijn twee microfoonaansluitingen voor karaoke-liefhebbers, het direct bekijken van foto’s of video’s via YouTube en Picasa, video’s naar je set versturen middels de YouTube ‘Send to TV’ app, DLNA ondersteuning voor het streamen van bestanden binnen je thuisnetwerk en het bedienen van de home cinema sets middels de Pioneer ControlApp. De systemen beschikken over verschillende modi voor audioweergave, waaronder de Front Surround-modus, virtueel 3D-geluid en Bass Boost-mode. Ook is er ondersteuning voor alle populaire bestandsformaten waaronder 3gp, Flash-video, DivX Plus HD, MKV, WMA, MP3, AAC en FLAC.

Specificaties en prijzen

De zes mediacenter home cinema systemen komen in verschillende luidsprekerconfiguraties. De modellen hebben een vermogen tot 1000 Watt in een 5.1-configuratie en 510 Watt in een 2.1-opstelling.

De MCS-FS232, MCS-434 en MCS-838 zijn de geavanceerde modellen en beschikken over Wifi-direct, een slim line subwoofer en een iPad connectie. De MCS-FS232 (449 euro) is een 2.1-kanaals systeem met twee kleine luidsprekers en een subwoofer, de MCS-434 (499 euro) is een 5.1-kanaals systeem met 4 compacte satellietluidsprekers, een center luidspreker en een kleine subwoofer, en de MCS-838 (599 euro) is een 5.1-kanaals systeem met 4 grote luidsprekers, een center luidspreker en een kleine subwoofer.

Pioneer-MCS-737

De MCS-FS131, MCS-333 en MCS-737 zijn de standaardmodellen. De MCS-FS131 (349 euro) is een 2.1-kanaals systeem met 2 compacte luidsprekers en een grote subwoofer, de MCS-333 (449 euro) is een 5.1-kanaals systeem met 4 compacte luidsprekers, een center luidspreker en een grote subwoofer, en de MCS-737 (499 euro) is een 5.1-kanaals systeem met 4 grote luidsprekers, een centrale luidspreker en een grote subwoofer.

Alle systemen moeten vanaf juli in Nederland te koop zijn.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.