Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic lanceert duur, opvallend en krachtig audiosysteem

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2013, 17:02 CategorieLuidsprekers

De titel van dit stukje beloofd misschien teveel moois want als we kijken naar de afbeelding eronder, het vermogen dat Panasonic erin gestopt heeft en het prijskaartje dat er aangehangen is dan krabben we onszelf toch even achter de oren.

Maar goed, dit is de Panasonic SC-MAX650, een audiosysteem dat deze week gelanceerd is. Het systeem beschikt over twee nogal opvallende en kleurrijke vloerstaande speakers met een totaal vermogen van maar liefst 2.300 Watt, en moet ideaal zijn voor diegenen die thuis een feestje willen geven. De luidsprekers beschikken over een 15- en 7.88-inch “super woofer”, een 4-inch woofer en een 2.38-inch tweeter die volgens de fabrikant muziek zonder vervorming op hoog volume kunnen weergeven.

Wat kun je er op afspelen? Nagenoeg alles dat je thuis hebt liggen, want in het systeem bevindt zich een CD-speler en een FM/AM tuner, en voor alle digitale media kun je een USB-stick aansluiten of een apparaat koppelen met de AUX-ingang. Je kunt er zelfs een microfoon op aansluiten voor een karaokewedstrijd. Volgens Panasonic is de SC-MAX650 zowel qua prestaties als qua uiterlijk een extra “showstopper” en daar kunnen we de fabrikant geen ongelijk in geven.

Voor dit alles moet je echter wel diep in de buidel tasten want de SC-MAX650 gaat over de toonbank voor een prijs van maar liefst 1.199 dollar. Of het gevaarte zijn weg naar Nederland zal vinden is nog niet bekend.

 • Delen:

Reacties

 1. peter
  13 juni, 2013 om 21:13

  Subtiel…….

  • Martijn Chel
   13 juni, 2013 om 21:19

   Het artikel of het product? 🙂

   • peter
    13 juni, 2013 om 21:27

    Product natuurlijk:-)

   • Martijn Chel
    13 juni, 2013 om 21:41

    Dan is het goed! Inderdaad een apart product.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.