Panasonic lanceert duur, opvallend en krachtig audiosysteem

13 juni 2013 1 Minuut 4 Reacties
Panasonic-SC-MAX650

De titel van dit stukje beloofd misschien teveel moois want als we kijken naar de afbeelding eronder, het vermogen dat Panasonic erin gestopt heeft en het prijskaartje dat er aangehangen is dan krabben we onszelf toch even achter de oren.

Maar goed, dit is de Panasonic SC-MAX650, een audiosysteem dat deze week gelanceerd is. Het systeem beschikt over twee nogal opvallende en kleurrijke vloerstaande speakers met een totaal vermogen van maar liefst 2.300 Watt, en moet ideaal zijn voor diegenen die thuis een feestje willen geven. De luidsprekers beschikken over een 15- en 7.88-inch “super woofer”, een 4-inch woofer en een 2.38-inch tweeter die volgens de fabrikant muziek zonder vervorming op hoog volume kunnen weergeven.

Wat kun je er op afspelen? Nagenoeg alles dat je thuis hebt liggen, want in het systeem bevindt zich een CD-speler en een FM/AM tuner, en voor alle digitale media kun je een USB-stick aansluiten of een apparaat koppelen met de AUX-ingang. Je kunt er zelfs een microfoon op aansluiten voor een karaokewedstrijd. Volgens Panasonic is de SC-MAX650 zowel qua prestaties als qua uiterlijk een extra “showstopper” en daar kunnen we de fabrikant geen ongelijk in geven.

Voor dit alles moet je echter wel diep in de buidel tasten want de SC-MAX650 gaat over de toonbank voor een prijs van maar liefst 1.199 dollar. Of het gevaarte zijn weg naar Nederland zal vinden is nog niet bekend.

Reacties (4)