Netflix krijgt in Nederland prijs van 7,99 euro per maand

19 juni 2013 1 Minuut 4 Reacties
Netflix

Eerder vandaag maakte video-on-demand dienst Netflix bekend dat de dienst voor het einde van dit jaar nog in Nederland beschikbaar zal zijn maar over een exacte datum, de prijs en het aanbod werd met geen woord gerept. Toch lijkt nu duidelijk te worden wat we moeten betalen voor de dienst.

Tweakers heeft naar eigen zeggen informatie in handen gekregen waaruit opgemaakt kan worden dat Netflix in Nederland een prijs van 7,99 euro per maand aanhoudt. Dit komt overeen met de maandelijkse kosten voor de dienst in Finland, een van de andere Europese landen waar men reeds de content van Netflix kan bekijken. Het is echter nog de vraag welke content we in Nederland kunnen zien. Het aanbod in de Noord-Europese landen waar Netflix reeds actief is, is kleiner dan het aanbod in de Verenigde Staten.

Voor 7,99 euro per maand krijg je in ieder geval onbeperkte toegang tot de content die via de dienst aangeboden wordt. De eerste maand is voor alle abonnees gratis. Het aanbod onder meer uit populaire tv-series, films en documentaires. Deze content kan zonder tussenkomst van commercials of pauzes, en wanneer het de abonnee uitkomt bekeken worden. Ook kun je op meerdere apparaten, waaronder tv’s en smartphones, naar het aanbod kijken.

Reacties (4)