Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix krijgt in Nederland prijs van 7,99 euro per maand

Geschreven door
Geplaatst op19 juni 2013, 15:12 CategorieStreamingdiensten

Eerder vandaag maakte video-on-demand dienst Netflix bekend dat de dienst voor het einde van dit jaar nog in Nederland beschikbaar zal zijn maar over een exacte datum, de prijs en het aanbod werd met geen woord gerept. Toch lijkt nu duidelijk te worden wat we moeten betalen voor de dienst.

Tweakers heeft naar eigen zeggen informatie in handen gekregen waaruit opgemaakt kan worden dat Netflix in Nederland een prijs van 7,99 euro per maand aanhoudt. Dit komt overeen met de maandelijkse kosten voor de dienst in Finland, een van de andere Europese landen waar men reeds de content van Netflix kan bekijken. Het is echter nog de vraag welke content we in Nederland kunnen zien. Het aanbod in de Noord-Europese landen waar Netflix reeds actief is, is kleiner dan het aanbod in de Verenigde Staten.

Voor 7,99 euro per maand krijg je in ieder geval onbeperkte toegang tot de content die via de dienst aangeboden wordt. De eerste maand is voor alle abonnees gratis. Het aanbod onder meer uit populaire tv-series, films en documentaires. Deze content kan zonder tussenkomst van commercials of pauzes, en wanneer het de abonnee uitkomt bekeken worden. Ook kun je op meerdere apparaten, waaronder tv’s en smartphones, naar het aanbod kijken.

 • Delen:

Reacties

 1. peter
  19 juni, 2013 om 23:10

  Is dit in hd?

  • Martijn Chel
   19 juni, 2013 om 23:33

   Jep.

   • peter
    20 juni, 2013 om 0:07

    Dat is dan echt geweldig. Weet jij hoe dat verhoudt met blu-ray?

   • Martijn Chel
    20 juni, 2013 om 0:48

    Nee, ik heb Netflix nog niet kunnen testen maar je mist volgens mij wel de HD audioformaten en qua streaming zal de bitrate wat lager liggen. Ook is het afhankelijk van je verbinding natuurlijk.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.