Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

JBL lanceert J-Serie A hoofdtelefoons voor smartphones en tablets

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2013, 12:33 CategorieAccessoires

Audiofabrikant JBL introduceert vandaag de nieuwe J-Series A hoofdtelefoons. De nieuwe lijn bestaat uit vier verschillende modellen: J22a en J33a in-ear hoofdtelefoons, een J55a on-ear koptelefoon en een J88a over-ear hoofdtelefoon met een strak design en pure bass.

De JBL J-Serie A hoofdtelefoons hebben een ingebouwde microfoon en afstandsbediening die met de meeste mobiele apparaten werkt. Hiermee kun je handsfree bellen en de muziekweergave bedienen. Met één klik worden telefonische oproepen beantwoord of beëindigd en muziek afgespeeld of gepauzeerd.

JBL-J33a

De JBL J55a on-ear hoofdtelefoon beschikt over een 40mm driver, Pure Bass-technologie die moet zorgen voor een zuiver en intensief basgeluid, opklapbare speakers zodat je een gesprek kunt voeren zonder de muziek uit te zetten en een beschermde kabel. De koptelefoon heeft een adviesprijs van 89,99 euro. De JBL J88a over-ear hoofdtelefoon beschikt over dezelfde features maar is uitgerust met een 50mm driver. Dit model heeft een prijs van 139 euro.

JBL-J88a

De JBL J22a en J33a in-ear hoofdtelefoons moeten volgens de fabrikant zorgen voor zuivere hoge tonen en een stevige bas in lage tonen en worden geleverd met siliconen hulzen in drie verschillende maten. De J33a wordt ook geleverd met Comply foamkussentjes voor een strakke en comfortabele pasvorm. Beide hoofdtelefoons komen in een witte en een zwarte uitvoering en zijn te koop voor respectievelijk 49,99 euro en 69,99 euro.

Alle nieuwe modellen verschijnen bij retailers en zijn te koop via de website van JBL.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.