Home cinema systemen om bij weg te dromen #4: Star Trek

26 juni 2013 1 Minuut 3 Reacties
ultieme-home-cinema-systemen

Soms is het lekker om weg te dromen bij home cinema systemen die mensen thuis hebben staan. Bijna onbereikbaar soms, maar leuk om naar te kijken. Daarom willen we jullie wekelijks home cinema systemen voorschotelen die de moeite waard zijn om te delen. Soms zijn ze mooi, soms zijn ze handig, maar ze zijn altijd heel bijzonder. Deze week een home cinema in de stijl van Star Trek.

Star Trek liefhebbers

Elke fan van Star Trek heeft er denk ik wel eens over gedroomd om in de stoel van de kapitein van een Starfleet-schip te zitten. Zeker in tijden dat er niet gevochten hoeft te worden met buitenaards gespuis, maar dat er tijd gemaakt kan worden voor een goede film. Want een Starfleet schip heeft natuurlijk alle apparatuur aan boord om een film perfect af te spelen.

Helemaal af

Deze home cinema opstelling is gebouwd door het Canadese ESC voor een klant in de VS. De klant wilde graag een opstelling die tot in de details lijkt op een schip van de Starfleet. En niet alleen qua uiterlijk, maar ook technisch. De gemotoriseerde deuren maken het plaatje namelijk helemaal af.

Persoonlijk ben ik geen fan van Star Trek, maar ik zou het zeker niet als straf zien om in deze ruimte een filmpje te mogen kijken. Droom je met me mee bij de plaatjes hieronder?

Jouw ultieme home cinema?

Is dit iets voor jou? Deze Star Trek home theater? Of heb jij een andere op het oog? Ik lees er graag over!

Bekijk ook eerder gepubliceerde ultieme home cinema systemen die de moeite waard zijn om te bekijken en te delen.

Reacties (3)