Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bose lanceert Companion 2 Series III multimedia-luidsprekers

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2013, 13:02 CategorieLuidsprekers

Audiofabrikant Bose heeft vandaag een nieuw multimedia-luidsprekersysteem geïntroduceerd. De Companion 2 Series III luidsprekers zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik met een pc of laptop en staan volgens de fabrikant garant voor helder kwaliteitsgeluid voor muziek, films en games.

Bose Companion 2 Series III

De Bose Companion 2 Series III multimedia-luidsprekers beschikken over Bose TrueSpace stereo digitale signaalverwerking en moeten volgens de fabrikant op elk volume een natuurlijk en dynamisch geluid bieden. De speakers beschikken over twee ingangen voor audiobronnen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een pc en een mobiel apparaat als een smartphone of een tablet aansluiten en schakelen tussen deze bronnen. De volumeknop zit aan de voorkant van de rechter luidspreker, vergezeld door een hoofdtelefoonaansluiting waarop een koptelefoon aangesloten kan worden.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Companion 2 Series III multimedia-luidsprekers van Bose zijn vanaf heden te koop via de website en via geautoriseerde retailers voor een adviesprijs van 99,95 euro.

  • Delen:

Reacties

  1. Yahya
    14 juni, 2013 om 13:00

    Het wordt er niet echt mooier op…

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.