Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bose introduceert SoundLink Mini Bluetooth speaker

Geschreven door
Geplaatst op5 juni 2013, 11:43 CategorieLuidsprekers

Bijna elke week zien we wel een aantal nieuwe Bluetooth luidsprekers verschijnen en deze week is het de beurt aan Bose. Het bedrijf introduceert de compacte SoundLink Mini speaker die draadloos muziek kan weergeven vanaf een smartphone of tablet.

Bose SoundLink Mini

De SoundLink Mini speaker weegt 680 gram en pas met zijn compacte formaat van 5cm x 18cm x 5.8cm zelfs in je handpalm. De speaker beschikt over een duurzame aluminium behuizing die is bestand tegen krassen en vingerafdrukken.

Ook op het gebied van techniek in de speaker is volgens Bose een hoop verbeterd. Zo zijn twee nieuwe passieve radiatoren voorzien van gepatenteerd surround dat lage noten kan produceren. Deze worden gedreven door op maat ontworpen Bose-sensoren. Voor het eerst bewegen de sensoren tweemaal de hoeveelheid lucht als transducers van hetzelfde formaat. Ook leveren ze heldere midden- en hoge frequenties en voor optimale geluidskwaliteit is Bose digitale signaalverwerking geïntegreerd.

Bose-SoundLink-Mini-Bluetooth-speaker-1

De SoundLink Mini speaker maakt gebruik van Bluetooth A2DP voor draadloze verbinding. Eenmaal verbonden kan middels het bedieningspaneel muziek afgespeeld worden. De zes meest recent verbonden Bluetooth-apparaten worden in het geheugen opgeslagen, waardoor je niet opnieuw verbinding hoeft te maken. De speaker wordt geleverd met een oplaadstation en een oplaadbare lithium-ion batterij die maximaal zeven uur meegaat. De covers zijn verkrijgbaar in oranje, groen en blauw. Ook is er een bijbehorende reistas verkrijgbaar.

Prijs en beschikbaarheid

De Bose SoundLink Mini Bluetooth speaker heeft een adviesprijs van 199,95 euro. De covers en de reistas voor de SoundLink Mini speaker zijn verkrijgbaar voor 24,95 euro en 44,95 euro. De SoundLink Mini speaker en toebehoren zijn vanaf vandaag te reserveren en vanaf 11 juli 2013 verkrijgbaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.