Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ziggo verhoogt internetsnelheid naar maximaal 150 Mbit/s

Geschreven door
Geplaatst op14 mei 2013, 16:04 CategorieNieuws

Nadat we de afgelopen weken al een aantal keer van UPC vernomen hebben dat de internetsnelheden verhoogd worden, komt nu ook Ziggo met een snelheidsverhoging voor nagenoeg alle abonnees. De internetprovider verhoogt de internetsnelheid van vijf van de zes internet abonnementen.

Sneller internet bij Ziggo

Ziggo heeft vandaag laten weten dat het merendeel van de abonnementen die het bedrijf aanbiedt een hogere internetsnelheid krijgen. Volgens het bedrijf betekent dit dat meer dan 800.000 Ziggo-klanten hogere internetsnelheden krijgen. Deze verhogingen worden stapsgewijs ingevoerd. Vanaf 1 juli zullen de eerste nieuwe snelheden gerealiseerd zijn. De hoogste downloadsnelheid van 150 Mbit/s wordt geboden aan alle klanten met een Alles-in-1 Extra pakket of Z3 abonnement.

Internetklanten van Ziggo ontvangen een bericht zodra de snelheidsverhoging op hun adres is doorgevoerd. Vanaf 1 juli start Ziggo met het op afstand resetten van de modems, waarna abonnees automatisch de nieuwe snelheden hebben. Hier hoeven abonnees zelf dus geen actie voor te ondernemen.

Abonnement Nu Vanaf 1 juli
Z1 8 Mbps 20 Mbps
Alles-in-1 Basis 10 Mbps 20 Mbps
Z2 40 Mbps 60 Mbps
Alles-in-1 Plus 60 Mbps 60 Mbps
Z3 80 Mbps 150 Mbps
Alles-in-1 Extra 120 Mbps 150 Mbps

Geen prijsverhoging

De snelheidsverhoging voor internet heeft volgens de provider geen invloed op de prijzen van de betreffende abonnementen. Deze blijven dan ook ongewijzigd.

Bekijk alle abonnementen van Ziggo.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.