Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Update Sonos Controller-app brengt nieuwe mogelijkheden Spotify

Geschreven door
Geplaatst op29 mei 2013, 12:06 CategorieSoftware

Sonos, Fabrikant van audiostreamingproducten, heeft vandaag een nieuwe software-update uitgebracht voor de Sonos Controller-app. Deze update brengt de versie van de software naar v4.1 en voegt onder andere meer mogelijkheden voor Spotify toe.

Update Sonos Controller-app

Na het updaten van de software voor de Controller-app is het mogelijk om Spotify-playlists te bekijken, te wijzigen en voortdurend te updaten direct in een van de apps voor iPhone, iPad, Android, Mac of pc. Daarnaast moet het na de update nog eenvoudiger zijn om Sonos-playlists te maken via de Controller-app. Deze zijn vanaf nu samen te stellen met nummers vanaf verschillende muziekbronnen en streaming-diensten.

“Het genieten van muziek is de kern van ons bestaan en bepaalt alles wat we doen. We streven er dan ook voortdurend naar om alle muziek ter wereld nog sneller en eenvoudiger voor iedereen beschikbaar te maken. Dat is exact wat we ook met de laatste software-update hebben gedaan”, zegt John MacFarlane, CEO van Sonos, Inc.

Installatie

De update is te downloaden in de Sonos Controller-app. Ga naar ‘system settings’ en klik op ‘check for updates’ om Sonos software v4.1 direct te installeren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.